top of page
Featured Posts

Onvergetelijke dag


Zondag 5 juli was het zover... Café QV vierde zijn welverdiende titel van Beste Café van Vlaanderen met een spetterend feest.

Voor de eerste keer uit de geschiedenis van Café QV verhuisde het café naar het Wezemaalplein, dat was omgebouwd tot een echt feestdorp.

Zoals de traditie beaamt ontving Sylvia ook die zondagochtend de wielertoeristenclub De Doordrijvers. Voor de verandering konden zij genieten van hun gratis koffiekoek in de tent of onder een parasol op het 'feestterrein'.

Tegen de middag zat het terras al goed vol en niet alleen het prachtige weer (met uitzondering van dat ene pietluttige buitje :)) had hier iets mee te maken. Voor de kleintjes waren er maar liefst drie springkastelen. Daarnaast kon jong en oud genieten van frietjes of hamburgers.

Heel de dag lang was het een komen en gaan van iedereen die Sylvia en haar crew wilde feliciteren en meevieren.

Maar het feest barstte pas echt los tijdens het optreden van Funky D. De saxofonist, trompetist, percussionist, beatboxer, DJ en zangeres kregen het publiek in een mum van tijd mee. Van Coldplay naar André Hazes naar Martin Garrix naar Pitbull en terug naar Christoff... Elke stijl kwam aan bod en iedereen danste elke keer gretig mee. Al polonaisend ging café QV de nacht in.

Uiteindelijk sloot DJ Dennis het hele gebeuren af met een leuke DJ-set.

Sylvia en haar crew wensen ook langs deze weg alle mensen die op café QV gestemd hebben en alle aanwezigen nog eens van harte te bedanken.

Bekijk al de foto's en filmpjes zeker hier!

Recente berichten
Archief
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page